Снимка: БГНЕС
fallback

Предходният президент на САЩ Доналд Тръмп "взриви" почитателите си с коментар за това дали ще участва в президентската надпревара през 2024 г.

Той критикува наследника си Джо Байдън във Fox News и подчерта, че настоящата ситуация не му оставя избор.

„Не мисля, че ще имам избор ... Все повече се доближавам до факта, че просто нямам избор“, отговори Тръмп на въпрос за участието му в изборите.

Тръмп нарече изтеглянето на САЩ от Афганистан "най -големият срам в американската история" и заяви, че Байдън няма компетентността да бъде президент. Бившият ръководител на Белия дом каза още, че действията на настоящия лидер увеличават разделението в обществото на САЩ.

По-рано вестник „Политико“ писа, че Тръмп възнамерява да участва в изборите през 2024 г. Отбелязва се, че бившият лидер е засилил присъствието си в медийното пространство и очаква подходящ момент да обяви това. Въпреки факта, че все още не е взел окончателно решение, централата му засили набирането на средства и започна да публикува все повече политически кампании, включително и настоящия държавен глава Джо Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

ГОЧО

преди 2 години

Дано да спечели, първият сезон беше много интересен!! Във втори сезон ще има 10000 серии в повече. Дано силата да е с него!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Като едното нищо.Този човек е доказал, че от него всичко може да се очаква. само дано добре си направи сметката - срещу него ще се изправи цялата политическа машина на Америка. Така че май е по - добре да помисли как отново да натрупа повечко милиончета - там сякаш е по - силен. Мелания не се е оженила за просяк, я! Макар че Ивана го накара да си научи урока.Та така де,май и американците вече си научиха урока. Едва ли някой ще допусне втори път да се докопа до властта.

17

баба мара

преди 2 години

оранжевият перушан ще се кандидатира защото е на-гъл защото не му вървибизнеса а като президент ще получава нещо от общ поръчки

fallback