fallback

Американският президент Джо Байдън отново стана обект на шеги в социалните мрежи. Причината - на видео от срещата му с израелския премиер Нафтали Бенет изглежда, че е заспал.

На кадрите се вижда как министър-председателят на Израел говори на Байдън за отношенията между двете страни. Той обаче стои с наведена глава, а очите му изглеждат затворени.

В социалните мрежи веднага се появи теория, че президентът на САЩ всъщност е заспал. Според ироничните коментари държавният глава е твърде възрастен за длъжността и е нормално да задреме.

При по-внимателен поглед на видеото става ясно, че Байдън играе с ръцете си и става въпрос за зрителна измама, посочва Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

ББ

преди 2 години

да споделя...САЩ са най високо развитата технологично Държава...и не лъжат през *** и служби,както прави путин...путин има само дезинформацията...обаче милиардите разпознават лъжата...четат фактите...САЩ нямат нужда да дезинформират и лъжат...факта,че на всеки пост в защита на Свободният се отчитат десетки минуси за минути е доказателството,САЩ нямат нужда от ...минуси и плюсове...от ***...Бог да пази САЩ!

87

ББ

преди 2 години

хаха...нима САЩ не са най...не са уау...нима Президента Байдън не каза повече американски децяняма да умират...за да пазят домоветеп на ...съмнителни приятели,...разбира се,че кгб и тръмп ще отправят атаки...ще вменяват...лъжите си като истини,разбира се,че е манипулация на която се хващат *** търсещи сензация...игра на службите на русия и приятели...Президента е страхотен Американец,дай боже на повече Народи такива Водачи!!!

86

Сънчо Джо

преди 2 години

Сънливия Джо не е прякор измислен в България ... не е дори и от Русия или Китай . Така го нарекоха сънародниците му - американците . И то още в първите дни на управлението му . Защо ли ? Вероятно има защо . За подробности питайте Тръмп. Той ще ви обясни без разните му там джендърски толерастки третополови увъртания на които много нашенски и брюкселски тролчета са свикнали .

fallback