Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Бившият министър на отбраната на САЩ Доналд Ръмсфелд почина на 88 години в щата Ню Мексико, съобщи семейството му, предаде Франс прес.

Ръмсфелд бе министър на отбраната по времето на бившия американски президент Джордж Буш-младши и на войните в Ирак и Афганистан.

"Вероятно той ще остане в историята със своите изключителни постижения по времето на шестте си десетилетия на служба на държавата, но за нас, които го познавахме най-добре и чийто живот се променя завинаги, остава да си спомняме за неизменната му любов към съпругата му Джойс, към семейството и приятелите, и за почтеността, с която той цял живот служи на страната си", се казва в изявлението.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 2 години

Още един рАптил си отиде,прибират си ги ,за вярна служба,залп от....

13

Додо

преди 2 години

Сега е на едно много, много топло място! Съдният ден винаги идва. ВИНАГИ!

12

Минат ли милион ...

преди 2 години

Един повод да помълчим и за местните жители, загинали по време на американо-британската окупация на Ирак. Неслучайно, никой не обявява броя им. Когато по времето на Джордж Буш Втори обявиха, че са загинали над 600 хиляди души, той каза "Не вярвам!", но нито каза, че информацията не е вярна, нито даде точна информация по въпроса, с каквато несъмнено разполага. Кръвопролитията продължиха с пълна сила и няколко години след това.

fallback