Снимка: БГНЕС
fallback
13 души са ранени при стрелба в оживен квартал за забавления в тексаския град Остин в събота рано сутринта, съобщават властите, предаде БГНЕС.
 
Полицията все още издирва извършителя.
 
Полицията съобщи, че е реагирала на множество изстрели, прозвучали малко преди 1:30 сутринта в центъра на Остин, където голяма тълпа започнала да се разпръсква.
 
В изявление от местното полицейско управление се казва, че "13 жертви са получили огнестрелни рани или са били ранени, а заподозрян (и) остава на свобода“. "Нашите служители реагираха много бързо", каза временният шеф на полицията на Остин Джоузеф Чакон на пресконференция.
 
"Те успяха незабавно да започнат мерки за спасяване на живота на много от тези пациенти", добави той.
 
Двама от простреляните са в критично състояние, а останалите 11 са описани като стабилни.
 
Полицията заяви, че е получила описание на заподозрян, чернокож мъж, но все още не е ясно дали само той е замесен или има няколко заподозрени.
 
Те добавиха, че стрелбата изглежда изолиран инцидент, въпреки че разследването все още продължава. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Путин е виновен

преди 2 години

Незабавно да се обявят нови санкции . Хората са се забавлявали ... забавлявали ... и дошъл Путин боядисан с черна вакса за войнишки гамаши марка "Щъркел" и ги изпозастрелял ... Той идвал от Хюстън, където убил талисмана на града Лестър - пикаещия по улиците... а преди това Флорида .... след като причинил развалянето на миолиони ваксини на Янсен.... Абе , прави бяха някои дето казваха че в Кремъл стои двойник. Така е . Истинския Путин, агента на КГБ е в САЩ , гробокопача на КапитЪлизЪма ....

14

Американ

преди 2 години

До No Coment: Този квартал е като улица "Витоша" в София, само дето е далеч по-забавен.

13

No Coment

преди 2 години

,,..стрелба в оживен квартал за забавления..'' Какви са тези квартали? какви са тези ,,забавления''??? Бах маааму. Трябва бая да са се позабавлявали.

fallback