Снимка: БГНЕС
Богаташ плати 28 милиона долара за разиграно на търг място за пътешествие заедно с милиардера Джеф Безос при първия туристически полет в Космоса на компанията му "Блу Ориджин", който е планиран за 20 юли, предаде Франс прес.
 
Спечелилият, чиято самоличност ще стане известна едва след няколко седмици, изпревари двайсетина други участници в състоялия се онлайн търг, продължил по-малко от 10 минути.
 
Наддаването за космическата разходка продължи един месец. Началната цена за мястото беше 4,8 милиона долара.
 
Човекът, спечелил търга, ще придружи основателя на Амазон, брат му Марк и още един пътник. Пътуването ще се осъществи с ракетата "Ню шепърд" на "Блу ориджин". По план тя трябва да бъде изстреляна на 20 юли от западната част на щата Тексас.

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 3 месеца

До У - Живеем в държавата в която съществуват мъдроситте "Наведена глава сабя не я сече", "Битият бит ...", "Парица е царица" и всякакви подобни, които ти казват да си седиш на задника, да не предприемаш никакви действия, когато нещо е против интерестите ти и да с кланя на парите.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До НималсSS - И какво? Искаш някой да те храни, така ли? МИ плати ти бе! Няма ли право, човек да прави с парите си, каквото си иска, а? КАЖИ БЕ!!!!

28

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 28 - Паднал или не, пак има стотици милионери и активите му се покачват. Него няма да го слшам за съвети как да си пилотирам самолета (само веднъж съм се качвал на такъв малък, с познати и нмяа да повторя), но бих слушал съветите му за бизнес и развитие.