Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Трима души, сред които и дете, бяха застреляни в магазин за хранителни стоки във Флорида, предаде Франс прес.

Стрелбата е станала в хранителен магазин Publix в Роял Палм Бийч, на 130 километра северно от Маями, съобщи полицията.

Oще по темата

При пристигането си полицаите са открили три лица, починали от огнестрелни рани - възрастен мъж, възрастна жена и дете, съобщиха от шерифския офис на окръг Палм Бийч. Стрелецът е един от починалите, предаде БТА.

Това е поредната стрелба в Южна Флорида през последните дни. В неделя трима души бяха убити и петима ранени на абитуриентско парти в Маями. Двама души бяха убити и най-малко 20 ранени седмица по-рано, когато трима стрелци стреляха "безразборно" в тълпа след концерт в района на Маями.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

SS

преди 2 години

Значи предпочитам да имам правото да притежавам свободно оръжие,отколкото да се моля на някоя тиква с фуражка да ми разреши(разпише)! Всъщност питали ли сте се защо закона за оръжията в Бг-я е толкова рестрективен ? А по конституция имаме това право.Отговорът е чисто политически.Политиците ги е страх ! Не че им пука дали ще се изтрепем или не.Страх ги някой да не им пробие дебелите шкембета.А беден и невъоръжен народ е много лесна плячка.

30

Револвер

преди 2 години

Всеки по закон в САЩ има право да държи оръжие вкъщи, а ако има бизнес - навсякъде и да се защитава, когато се наложи. В БГ, ако раздадат оружие, ще се редуцираме до 2 млн и по-надолу, което ще се отрази добре на следващата генерация.

29

Анонимен

преди 2 години

Еми така става като искат да берат. Кой им е крив? Без кинти баба на дядо не дава, бате.

fallback