Снимка: БГНЕС
fallback

Поне един човек е убит при стрелба в Омаха, Небраска, се казва в изявление, публикувано на уебсайта на местното полицейско управление и цитирано от ТАСС, съобщава БГНЕС.

Според органите на реда, неизвестно лице е открило огън на първия етаж на един от търговските центрове. Две жертви с огнестрелни рани са откарани в болницата, включително мъж, който по-късно е починал.

Заподозреният е успял да избяга от мястото на престъплението и полицията го издирва. Както изясни представител на полицейското управление в интервю с репортери на телевизия CNN, не съществува реална заплаха за сигурността на гражданите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Боли ма Фара

преди 3 години

До SSКомент.29 не съм го писал аз.Някой ползва моя ник.Браво че ни казваш . Поставил съм ти + ... както и на коментара ти на 29 , за всеки случай. Айде остани си със здраве...

28

SS

преди 3 години

Комент.29 не съм го писал аз.Някой ползва моя ник.

27

Анонимен

преди 3 години

Защо не се събират заедно?Като хайдути мъстят и се скриват.Трябва да сключат съюз с независимите индиански резервати, които са извън управлението на централната и щатска власт. Да сформират четническо движение, партизанско движение. Имат всичко необходимо, но само страхът и глупавостта им пречи.САЩ им продава оръжие да се защитават.

fallback