Снимка: архив, БГНЕС
fallback

В САЩ са поставени рекордните 4.6 милиона дози ваксини срещу коронавируса за денонощие. В петък координаторът на Белия дом за коронавируса Джеф Зинц заяви, че средно на ден в страната се поставят по три милиона дози ваксини срещу коронавируса.

Oще по темата

Общо над 183 милиона дози са поставени, като 45 на сто от възрастните са получили поне една доза. 27 процента пък са имунизирани с две дози.

В момента в Съединените щати се използват ваксините на Moderna и Pfizer, които изискват по две дози, както и ваксината на Johnson&Johnson, която предлага пълна защита след само една доза, припомня Нова тв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

Затова в Европа няма други ваксини, освен АЗ. Щото типично по американски игнорират договорености и блокират всички количества за износ. Овсен за Израел де.

14

1

преди 3 години

До до 4 от славянин"а най-ГМО нацията на планетата зад океана, като ти написах, странно защо е и най-пострадалата от вируса"Не е най-пострадалата.Най-пострадалата е Русия, в която според русофилите контрола върху качеството на храните е жесток и ядат само най-биологично чистата храна в Галактиката.Сега какво правим?

13

Анонимен

преди 3 години

Ееееееее, тия САЩ нали бяха фалирали, разпаднали се, нямали дъжава, *** и т.н.Я да кажат в монолитната, благоденстваща, добре управлявана, мъжка Русия колко ваксинации се направиха вчера?

fallback