Снимка: БГНЕС
fallback
Бившият американски президент Доналд Тръмп произнесе реч пред консерватори във Флорида по време на първото си официално появяване след края на мандата му.
 
Той загатна, че ще се кандидатира отново за Белия дом през 2024 година. Не пропусна да спомене и недоказаните си обвинения, че изборите са му били "откраднати" от демократите.
 
Тръмп отправи и остра критика към наследника си на поста – президента Джо Байдън, относно справянето му с темите за имиграцията и сигурността по границата с Мексико.
Oще по темата
 
"Байдън имаше най-неуспешния първи месец, в сравнение с всеки друг президент", заяви Доналд Тръмп.
 
Той заяви, че Републиканската партия е обединена и допълни, че не планира да прави нова партия. Нещо, което обаче обсъждал със съветниците си през последните два месеца, призна все пак Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3 и 13 Предварително се извинявам на всички коментатори които са над 67 години - имате цялото ми уважение към възрастта ви.Абсолютно е прав Анонимен 1 - след като в конституцията си американците са преценили че преди 35 години си твърде зелен за политика и не ставаш за президент защо да няма и горна граница където да си презрял за политиката? Същото е и в работата - официално можеш да работиш като навършиш 16 и се пенсионираш на 67. И зашо трябва Америка да следва Япония?

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Позаинтересувай се в Япония какви политици си избират да ги управляват!

12

гост

преди 3 години

Мачкай Бачо Доньо!!!

fallback