Снимка: БГНЕС
fallback

Процесът в Сената на американския Конгрес за импийчмънт на Доналд Тръмп ще започне в седмицата, стартираща на 8 февруари, предадоха световните агенции.

Новината съобщи лидерът на демократическото мнозинство в Сената Чък Шумър. До графика се е стигнало след договорка с републиканците.

В понеделник Камарата на представителите ще внесе обвинителния акт срещу Тръмп в Сената. След това юридическият екип на Тръмп ще има време, за да подготви неговата защита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

ББ

преди 3 години

До НякойЗаплашвате с г-н Тръмп настоящият Президент на САЩ с убийство ли,заплашвате Свободният Свят с куршуми ли.. не ни е страх...идваме за вас!!! "или куршум в десетката"...сезирам Прокуратурата на РБългария за отправена заплаха за живота на Президента на САЩ...извадете си главите от з.дниците

49

Някой

преди 3 години

Я да оставите Тръмп на мира бе, злобни Демонократи! Умирате си от страх нали? Ще му пръд нете на оная му работа! Ама хич не си мислете, че ще постигнете нещо с тази смешен Импичмент. Ха-ха. 😂😂 Така ще ви се върне гадо ве долни , че жалба ви майка.Да видим и разследването срещу металния Байдън докъде ще стигне! Или съд, или куршум в десетката и то много скоро! Това го чака него! Още си играйте с нервите на над 70 млн.американци. ***! Те РедНеците ще ви покажат отде изгрява слънцето!

48

1111

преди 3 години

Ще го изядат за назидание,полудя този свят.Както каза един умен човек наскоро,жалко е за Америка един луд (хайде,ексцентричен)човек като него да е от последните стожери на нормалността там.Не бях виждал толкова злостно зануляване-медии,интернет-господари,политици,артисти в един глас го анатемосаха.А нас какво ни чака?...

fallback