Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Американският президент Джо Байдън разпореди всеки, който пътува за САЩ със самолет, да си направи тест за коронавирус, преди да се качи на борда и да остане под карантина след пристигането си, предаде ДПА.

"Заради новите варианти на COVID, за които научаваме, въвеждаме нова мярка за хората, пристигащи със самолет в САЩ от други страни", каза Байдън в реч, в която обяви плана на правителството си за борба с коронавируса.

Oще по темата

"В допълнение към носенето на маски всеки, който идва в САЩ със самолет от друга страна, ще трябва да се изследва, преди да се качи на самолета, и да остане под карантина, когато пристигне в Америка", добави Байдън.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Б.Г.

преди 3 години

И какво е толкова страшното и новото?Австралия е така от 10 месеца. Всеки кацащ е в карантина 2 седмици. Хем хотелите доволни, хем населението не се панира с глупости.Англия се опитва да направи същото но да е 10 дена.

4

Анонимен

преди 3 години

Байдън с този вирус ще разруши постигнатото от Тръмп.

3

Анонимен

преди 3 години

Чудиха се как да го постигнат контол над населението и успяха. Няма нужда от чипове, след като нормален и здрав човек трябва да се доказва, все едно е престъпник. Психозата с корона вируса отвърза ръцете на скопените политици.

fallback