Снимка: Pixabey
fallback

Кола се вряза в участниците в демонстрация в нюйоркския район Манхатън. Ранени са седем души, съобщава CBS. Някои от пострадалите са настанени в болница, но няма опасност за живота им.

Зад волана на колата е седяла жена. Тя не се опитала да избяга от местопроизшествието, с нея са разговаряли полицаи. Не се съобщава за задържането й.

Демонстрацията била в подкрепа на движението Black Lives Matter, а видеото заснето от мобилен телефон. 
 

BREAKING: Cell phone video shows a car striking a crowd of dozens of Black Lives Matter protesters in Manhattan, injuring at least six people.

Police say it was an accident, but the investigation is ongoing.

At least one protester was arrested for obstructing law enforcement. pic.twitter.com/0orrg5Oakc

— CBS Evening News (@CBSEveningNews) December 11, 2020

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 3 години

На нормалните хора им писна от толерирането на прослойка ,която не иска да работи каква да е работа , да се образова , да си плаща задълженията ,щото били "гладни", а единствено искат да бъдат обгрижвани от тези ,коти се бъхтят да си плащат данъците и да издържат семействата си,с извоюваното право че били "Платени" избиратели ..това се разраства по целия свят ..да видим колко може да издържи тази нова "социална" система , в която една малка част работи , а огромна я кара на Рап и Чалга

25

Христо Христов

преди 3 години

Поредната доза либерални лъжи.

24

Тошко Афр***

преди 3 години

Съвсем ясно личи как "протестиращите" са заобиколили колата, блъскат по нея и искат да изкарат шофьорката навън докато колата Е СПРЯЛА и ги изчаква да и направят път.Чернна или бяла , шофьорката потегля за да се спаси от нападението . Това че е имало луумпени които я блокират докато други трошат и ритат колата не ги оправдава. Всички виждаме какво става където минат такива "протестиращи". Подпалени коли... разбити и ограбени магазини... повредена общинска собственост... анархия

fallback