Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Кмет на град в САЩ, който отишъл на ваканция с частен самолет, докато призовавал съгражданите си да стоят вкъщи, е поредният политик, който е обвинен в двуличие заради COVID-19, предаде Би Би Си.

Стив Адлър, градоначалник на Остин, щата Тексас, отишъл на семейна почивка в Мексико, а междувременно заявил хората да си стоят вкъщи заради увеличаващите се случаи на коронавирус.

Адлър записал видео от курорта, без да става ясно, че е там, в което инструктира жителите Остин, че „сега не е време за отпускане“.

Oще по темата

Демократът Адлър обаче отрича да е нарушил собствените си регулации.

Все повече негови съпартийци биват обвинявани в двойни стандарти, посочва БНР. Демократите като цяло са за по-меки ограничения в сравнение с републиканците.

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм се извини миналия месец, след като бе заловен в ресторант на вечеря с лобисти без маски, припомня Би Би Си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

баси тъпотиите

преди 3 години

нещо сте се объркали джурналятарепубликанците са за по-меки мерки дори да никакви повечето от тях са тръмпанари и не вярват че има ковиддемократите искат доста по-строги мерки за да спре заразата и да няма толкова починали

14

Този е

преди 3 години

Истински демократ !

13

ЦИНИК

преди 3 години

Те и тука демократите ,бивши комунисти призовавът а са ваксинираме,ама те не рачат таквоз нящо.Само народъ дъ мре.

fallback