fallback

Според мнозинството американци демократът Джо Байдън е спечелил президентските избори в САЩ, сочат данните от проучване на "Ройтерс/Ипсос".

79% от анкетираните смятат за победител Байдън, а само 3% - действащия президент, републиканеца Доналд Тръмп. 13% са на мнение, че изходът от изборите все още не е решен, а 5% не са дали отговор.

Oще по темата

С победата на Байдън са съгласни почти всички анкетирани демократи и 60 процента от републиканците, показва сондажът, цитиран от БНР.

Проучването е проведено от 7 до 10 ноември сред близо 1300 жители на САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Светльо

преди 3 години

До математикТи сигурно си специалист по математика за 1-ви клас. Нека ДА ТЕ СВЕТНА .Гласували са си колкото са гласували за Тръмп. Анкетата е СЛЕД приключване на изборите . КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА НЯКОЙ ДА Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТРЪМП , НО СЛЕД КАТО Е ВИДЯЛ РЕЗУЛТАТИТЕ ДА СМЯТА ЧЕ ТРЪМП Е ЗАГУБИЛ . За много хора това са си обикновенни избори и реално нищо не се променя. Няма нужда от такива трагедии ... освен републиканците, щото губят власт и платените от тях ***, дето пък губят кинти .

54

дедо Ташунко

преди 3 години

И проф. Иво Христов говореше преди година за някакви си 80 %.

53

до 55

преди 3 години

"това е броя на гласувалите" предполагам искаш да кажеш, броят на гласувалите за Тръмп, иначе съм съгласен с логиката ти.

fallback