Снимка: БГНЕС
fallback

Първият от двамата кандидати за Белия дом, който отправи обръщение към нацията, беше Джо Байдън.

„Вашето търпение заслужава благодарност. Продължаваме да следим развитието на събитията, тук съм, за да ви кажа, че вярваме, че вървим към победа на тези избори. Знаем, че ще отнеме време обявяването на резултатите, важно е да бъде преброена всяка една бюлетина“, заяви кандидатът за президент на САЩ Джо Байдън, цитиран от БНТ.

Oще по темата

"Вървим добре, смятаме, че вече сме спечелили Аризона, очакваме резултат от Минесота и Джоржия. Добре върви резултатът в Уисконсин и Мичиган. Ще бъде необходимо време, докато се преброят гласове, но ще спечелим и Пенсилвания. Във Филаделфия чуваме, че настроенията са окуражаващи. Ще трябва да почакаме известно време. Аз съм оптимист по отношение на резултата. Поздравявам всички в Делауеър. Благодаря на всички, които участваха в организацията и на всички мои поддръжници в цялата страна", заяви още Байдън.

Всеки път, когато говорим си казваме едно си също - трябва да вярваме, трябва да вярваме, че ще спечелим, търпението ще бъде възнаградено, завърши Джо Байдън.

Междувременно президентът и кандидат на Републиканската партия Доналд Тръмп заяви в Twitter, че се готвят да му откраднат победата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

KAG2020

преди 3 години

Каква победа ***, байдЪно?! Ти не можеше да събереш и 10 човека заедно, някакви дементирали смешници в колите си и надуват клаксоните.Тръмп събира по 40,000 на рали...байдЪноооо, само с КОРУПЦИЯ и ФАЛШИФИКАЦИИ можеш да вземеш избори...ЕВЪР!

15

и там като тук

преди 3 години

Байдън буквално е размазан!Баси платената социология!

14

Додо

преди 3 години

Биден напълни памперса и отиде да си легне.

fallback