Снимка: БГНЕС
fallback

Първият дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън беше хаотичен, а много американци го определиха като "продължителна паническа атака". Но още нещо привлече вниманието на зрителите - след края на дебата съпругите на двамата кандидати се качиха на сцената за да ги поздравят. И за пореден път отношението на Мелания Тръмп към съпруга й повдигна въпроса за това, дали между тях двамата няма напрежение.

Oще по темата

Когато Джил Байдън се качи на сцената, тя целуна и прегърна съпруга си след тежкия дебат. Мелания от своя страна само се усмихна и кимна на Тръмп и застана до него. Малко по-късно той я хвана за ръка

Въпреки че Джил Байдън носеше маска, а Мелания не, тя показа топлина и близост към Джо Байдън. Бизнес отношенията на семейство Тръмп демонстрираха нещо напълно различно - студенина. Виждайки как Джил прегръща съпруга си, Тръмп хвана ръката на съпругата си и на няколко пъти я дръпна за да я накара да го прегърне. Тя обаче не се подчини.

След тези моменти в края на дебата, водещият на Daily Show Тревър Ноа предложи своята остра оценка на случващото се между Мелания и Доналд Тръмп. Според него взривоопасният доклад на NYT за скандално ниските данъци, които Тръмп е плащал и 421 милиона щатски долара дълг, който той ще дължи след четири години - показва, че Мелания може да е приклещена в тази връзка без шанс да го напусне. "Ако се разведе с него, тя получава половината от 400 милиона долара дълг", заяви Ноа.

 

Trump and Biden greet their spouses post-debate. pic.twitter.com/AFeNAqFN8v

— The Recount (@therecount) September 30, 2020

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Додо

преди 3 години

Пошло. Много пошлост и клозетен стил лъхат от тази публикация! Защо не написахте нещо за книгата с откровения на бившия мъж на Джил Биден, който разказва каква долнa кypвa e тя и как е е чукaлa c Биден, докато е била омъжена за него. Такава златотърсачка не целувки, а и гащите ще му свали пред камера на мистър Алцхаймер.

39

Ляв+

преди 3 години

"И после... после някаква омраза се впиваше дълбоко във сърцата. Като гангрена, не, като проказа тя раснеше, разкапваше душата....Но да живееш, когато се отърсва земята от отровната си плесен, когато милионите възкръсват, това е песен, да, това е песен!"

38

KAG2020

преди 3 години

Акайте, акайте тухли либерастични отр...епки! Остана ви още месец и президента Тръмп ви е наврял, знаете къде. Чуркайте тая лютива газ, чуркайте на воля. Няма спасение за вас, света се пробужда и ще отхвърли левите изверги целящи да унищожат нормалното общество.Акайте и чуркайте повечко.

fallback