Снимка: БГНЕС
fallback

Американският президент Доналд Тръмп заяви днес, че САЩ може би ще разполагат с ваксина срещу коронавируса преди президентските избори през ноември, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Това е далеч по-оптимистична прогноза от тази, която дават собствените му здравни експерти в Белия дом.

Запитан в радио предаването на Хералдо Ривера, кога ваксината може да бъде готова, Тръмп заяви: "По-рано от края на годината, а може би и по-скоро".

Президентът бе запитан: "По-рано от 3 ноември, ли?"

"Смятам, че при определени обстоятелства е възможно да е по-рано, но ще е някъде по това време", отговори Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

ТръмпОбожател

преди 3 години

Нова ваксина до есента .... УРА ! Моля някой ако знае колко процента ще е активния дезифектант във въпросната ваксина , ще има ли избелващ ефект и дали ще мога да почиствам и петна от варовик в банятаНадявам се да се продава в стандартните туби от 2 литра за да има не само за мен но и за цялото ми семейство , за котката , за петната в банята и понякога да добавям и към силно замърсеното пране в пералнята .. естествено след като всички сме ударили по една голяма глътка за стадна имунизация...

25

Анонимен

преди 3 години

25, Късно...а не думай! И какво са направили *** че да са изпреварили? Н И Щ О! Едно голямо нищо. Взели са едно лекарство, препакетирали са го с друга опаковка и били патентовали нещо си. Ако вярваш на тоя цирк си много наивен. Още повече че ваксините не знаем колко ще спрат тоя вирус, мен лично ме съмнява. Реално всяка година правят нови ваксини за грип защото щамовете се променят много бързо.

24

Късно..

преди 3 години

Рашките регистрират тяхната на 12/08.:) Руснаците изпревариха в тази антивирусна гонка. Да видим хамериканците ще приемат ли предизвикателството с някоя антивирусна програма 'Аполо'

fallback