Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Броят на починалите от COVID-19 в САЩ надхвърли 25 000 според университета "Джонс Хопкинс", който прави изчисления на базата на данни на федералните и местните власти, съобщи ДПА.

В САЩ са потвърдени над 598 600 случая на коронавирус, макар че реалното число е много по-голямо, отчасти поради недостиг на тестове, отбелязва агенцията.

Oще по темата

Ройтерс съобщи, базирайки се на собствени изчисления, че броят на починалите в САЩ във вторник е достигнал 25 400, а този на заразените - над 600 хиляди, три пъти повече от всяка друга страна.

В понеделник САЩ съобщиха за близо 1500 нови смъртни случая, свързани с коронавируса, а във вторник  - за нови 1800. Тази статистика е непълна, защото някои щати все още не са предоставили данните си, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

анонимен

преди 4 години

Стига сте писали неверни неща - ако се докаже вирусът, той е причина, защото с негова помощ болният е починал по-рано отколкото без него. Освен това има начин да се сравни миналогодишната смъртност за същото време по региони и по същото време и да се види разликата - това го направиха в Италия и имаше доста повишение, не знам за кои части на страната. Не винаги дсичко е конспирация.

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"с тези темпове на хамериката й остават няколко месеца ... "Момчета спрете се, не си разказвайте мокрите сънища на публично място. :)

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34 и 35Това да не ви е Раша: стоят от 4 дни на 8 критични случая при над 22 хиляди заразени. Нов интергалактически рекорд или "статистиката" на Блатная?

fallback