Снимка: БГНЕС
fallback
Пастор в евангелистка църква във Флорида е задържан за "неколкократно" игнориране на препоръките за ограничаване на разпространението на коронавируса. Пасторът продължил да извършва служби със стотици хора, предаде АФП, цитирани от БНР. 
 
58-годишнияг пастор Роналд Хауърд Браун е задържан този понеделник за незаконно събиране и нарушаване на заповедите за карантина. Той провел две служби в неделя в Тампа, съобщи местната полиция. 
 
Окръжният шериф Чад Кронистър уточни, че пасторът "съзнателно и неколкократно нарушил заповедите за публичното здраве, излагайки на опасност своето паство и общността". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Глоби за струпване по 5000 лв, пък който иска, да ходи на църква. Не можем да забраним свободата на вероизповеданията, затова всеки желаещ да упражни тази свобода да си носи по 5 бона в джоба.

11

Шегобиец

преди 4 години

Средностатистически бесепар: БОЙКО, Е ВЕЧЕ ПРЕКАЛИ С ТВОЯТА ДИКТАТУРА!

10

Анонимен

преди 4 години

И това като имате предвид, че САЩ е най-религиозната от цивилизованите страни. Нашата църква за каква се мисли. Във Франция едно от най-големите огнища на зараза е след църковен сбор на 2500 души. Кой ще отговаря след Велик Ден, ако болните и жертвите скочат. Правителството трябва да поеме отговорност!!

fallback