Снимка: архив Reuters
fallback

Капитол Хил беше евакуиран, а Белия дом изцяло блокиран заради съобщение за неидентифициран самолет, прелетял над района във Вашингтон, който не е успял да се идентифицира пред федералните власти за въздушния трафик.

На журналистите в Кепитол Хил е било казано да се "скрият на място". The Independent съобщава, че е забелязано движение на ракетна площадка срещу Капитол Хил.

Изтребители са се стекли към района, където се помещават американския Сенат, Конгрес и Върховния съд.

Журналистите в Белия дом са били насочени към безопасни зони от Сикрет сървис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

Подадена е тревога заради истрелването на голям брой сателити претъпкани с контролирана от жестоки врагове дигитално холограмна техника. САЩ да блокират истрелванията от частни компании.Готвят пробиви в биогеосферната охрана/ Създадена е с живота и смърта на милиарди милиарди последните над 5 000 000 000 години. НАркомани прокарват вс епо жестоки анти земни проекто наредби.

31

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

Като едни от първите тежко терористични анти КЛИМАТИЧНИ оръжия се класифицират радарите..След поредица от нагли диверсии вкл срещу Руската империя и окупирането на Украйна чрез зомби пиво и спец наркотици рязко се увеличи трайното тежко увреждане на Земята и климата.Въздушния океан се прогаря с нови с иключително мощни оръжия вкл радари исателитно базирани дигитално холограмни видео терористични техники..НАркотизирнаи на власт вкл в САЩ се ползват за прецакване на живота на Земята

30

Анонимен

преди 4 години

Вица на деня."Хората в Америка имат работещо ПВО"

fallback