Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Американските военни потвърдиха, че разпространените в YouTube клипове с неидентифицирани летящи обекти са истински. Записите бяха публикувани преди 2 години, но чак сега от американската армия признаха тяхната автентичност, предаде Bulgaria ON AIR.

Според информацията първото видео е заснето през 2004 година. На него се вижда продълговат обект, сниман с инфрачервен сензор. Неидентифицираното тяло е прихванато то мерника на американски военен самолет, но е трудно проследимо.

Другите два записа са направени през 2015 година. В тях се чува и запис от разговор между пилотите, които се опитват да анализират какво виждат.

Според американските военни потвърждението на автентичността на записите ще насърчи младите пилоти да докладват за подобни явления, което ще подобри безопасността във въздуха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 4 години

Виждал съм, но няма.

35

Русофил

преди 4 години

И руснаците имат такива автентични записи, пък...........

34

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че не сме сами. Фскти много. Въпрос на години е да се покажат първите гости на земята. Очевидно не сме достигнали нужната еволюция. Все още имаме битови проблеми, пием ракия, бием се по барчета, стреляме ракети един към друг... Много сме нисши за раса, кяото може да дойде до тук.

fallback