Снимка: БТА
fallback

Съученици на извършителя на масовото убийство в Дейтън, щата Охайо, Конър Бетс съобщиха, че той е бил временно отстранен от училище, защото съставил два списъка - с хора, които искал да убие и с момичета, които искал да нападне сексуално, предаде Асошиейтед прес.

Oще по темата
Двама бивши съученици съобщиха тази информация, след като полицията заяви, че нищо в биографията на Конър Бетс не би попречило да купи пушката, с която стреля пред претъпкан бар, по-малко от минута преди да бъде застрелян от патрулиращи в района полицаи.

Бетс бил временно отстранен от гимназията Белбрук, след като в училищна тоалетна бил открит списък с лица, които искал да ликвидира. Преди това той бил временно отстранен, защото направил списък със съученички, които искал да изнасили.

Представители на гимназията отказаха да потвърдят информацията.

Бетс не е привличал вниманието на полицията, след като навършил пълнолетие, сочат официалните данни на американски власти, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че така ще кажат.Много ясно.

8

Достатъчно е да види

преди 4 години

човек снимката му. Този не е бил добре с главата.Значи дори и в САЩ е възможно такъв да бъде предварително идентифициран, че не е в ред, но да не му се окаже навременна помощ и да не е под постоянно наблюдение. При това, явно не става дума за гето, защото извършителят е бил с образование.Изводът, който трябва да си направим е, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се следи за хора с психични проблеми и безкомпромисно да бъдат лишавани от възможност да навредят на околните, каквото и да ни струват тези мерки!

7

Анонимен

преди 4 години

Оборотните мацки са го гаврили, оборотните батки са го тормозели... Първо идват списъците, тези не спират... После идва пушката и им разпилява мозъците.

fallback