Снимка: Reuters
fallback

Мъж застреля с пистолет петима цивилни и рани шестима души - петима полицаи и един цивилен в индустриална зона на град Аурора, щата Илинойс, преди да бъде застрелян от полицията, предадоха Ройтерс и ДПА, цитирайки местната полиция.

Ранените не са с опасност за живота.

Нападателят е 45-годишният Гари Мартин. Вчера той е бил уволнен от фирмата за производство на вентили и друго индустриално оборудване "Хенри Прат", където е работил 15 години, пише БТА.

Стрелбата е станала в склад на компанията в Аурора, който се намира на 65 км западно от Чикаго.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 5 години

Много голяма част от населението на САЩ са психично болни хора. Има и здрави ама не са много. Затънали са в заеми. Държавата им ги следи от всякъде. Имат някои безумни закони, затвори изградени по най-мрачните фантазии на психопати. 30 милиона граждани номади в каравани и палатки по поляните край градовете им. Като добавим и 320 милиона единици оръжие сред цивилното население се очертава една много специална картина. Добре че съм далеч.

42

Уточнение

преди 5 години

То не е необходимо човек да е бил в Щатите за да разбере как стоят нещата там. Аз видях един клип в Ютуб показващ КИЛОМЕТРИ с хора живеещи на палатки около пътищата, в Лос Анжелис. Помислих, че са бежанци , но се оказа че са си американци! Шокът ми беше пълен. Има доста клипове, но този показваше огромния мащаб на проблема.

41

Petar, NY

преди 5 години

36, 37 и някои други коментари са уцелили десятката. Единствения начин да прокопсаш в САЩ е да работиш като американец но да живееш като Българин. В момента в който започнеш да взимаш заеми и си с въжето около врата. Много се радвам, че жена ми е Българка и то от редкия спестовен тип, че и мен научи да пестя. Купувайте си собствени апартаменти, женете се и си имайте деца, изградете си пристанище. Парите никога не стигат.

fallback