fallback

Инцидент със стрелба е станал в сряда вечерта в град Таузънд Оукс, предградие на Лос Анджелис. Има загинали, съобщи на сайта си вестник „Лос Анджелис таймс“.


Изданието не уточнява броя на убитите и ранените.

Преди това телевизионният канал АВС съобщи, че са ранени много хора.

Неизвестен въоръжен мъж е влязъл в бар Borderline Bar & Grill и е произвел около 30 изстрела срещу намиралите си там хора, след което избягал.

Полицията издирва нападателя. На мястото са пристигнали десетки полицейски  коли, уточнява ТАСС.
 

Multiple shooting victims in #ThousandOaks pic.twitter.com/QH9ucjNvFw

— christina heller (@CHellerTVNews) 8 ноември 2018 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Инцели

преди 5 години

Кой знае какъв инцел иска да си отмъсти. Същото нещо с онзи с вана помел 11 души с вана си в Торонто. Атаките ще продължат. Ужасно е ама тези които са умни ще си имат едно на ум да си седят в къщи. Все пак е Америка.

12

Е. Е.

преди 5 години

Изоставате ,,Днес".....В Испания е предотвратен опит за атентат срещу управляващият социалист П. Санчес. Някакъв бивш снайперист -Франкист е арестуван. ......

11

Оттук-оттам

преди 5 години

Барът е "Бордърлайн Бар енд Грил в Таузънд Оукс на 60 км,западно от Лос Анджелис.Таузънд Оукс,пък се води един от трите най-безопасните града в САЩ с население над 100 000 души.Версии:1.Колежани,честващи ВОСР по неиндиански стил,явно са прекалили с шума и се наложило чичо Джо да им направи забележка със стрелба и гранати;2.Празнуващи след изборите Демократи,са били посетени от пратеник на чичо Тръмп;3.Застъпник за санкции срещу целия свят е влязъл в спор с неразбиращи го;4.Революционер+(:

fallback