Снимкa: Reuters, архив
fallback

Във Флорида бе задържан мъж, който е основният заподозрян за изпращането на подозрителни пакети в САЩ до видни демократи и противници на президента Доналд Тръмп, каза представител на властите, цитиран от Ройтерс.

Според американски медии той е 56-годишен мъж, идентифициран с ДНК доказателства, съобщи BBC.

Първи заподозрян бе задържан във връзка с подозрителните пакети, изпращани в САЩ до противници на президента Доналд Тръмп, предаде по-рано Франс прес.

Oще по темата

Говорителка на американското министерство на правосъдието съобщи новината в Twiiter, но не даде подробности.

Заподозреният е бил задържан в района на град Маями, щата Флорида, уточни представител на правоохранителни органи, цитиран от Ройтерс.

Броят на подозрителните пакети, изпратени през последните дни в САЩ до видни демократи и противници на Тръмп, достигна днес 12, посочва Франс прес.

По-рано днес министърът на вътрешната сигурност Кирстен Нилсен каза, че поне някои от пакетите са били изпратени от Флорида, отбелязва Ройтерс.

В резултат разследването се съсредоточи в югоизточния американски щат и по-конкретно върху център за преразпределение на пощенски пратки в района на Маями.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

А бе

преди 5 години

До АнонименСо.рос плаща,ама да не му резнат парите Ротшилдите!Щото тия са един порядък над него и едва ли ще му простят опита да завладее Света чрез хранениците си-демократи.Естествено,няма да го съсипят напълно,защото са ев.реи всичките.

6

Анонимен

преди 5 години

Силно съм изненадан че заподозреният не е с типичните англосаксонски фамилии Чепига или Мишкин.

5

Анонимен

преди 5 години

Скоро и други пакети! С Новичок.

fallback