Снимка: архив Reuters
fallback

Десет души, сред които деца, бяха простреляни през изминалата нощ в жилищен комплекс в Сан Бернардино, Калифорния, съобщи местната полиция, цитирана от Ройтерс.

Трима от ранените са в тежко състояние, съобщи БТА.

Сигналът за стрелбата е подаден до органите на реда към 22:45 ч. местно време. На място са били открити десетте човека, но не и използваното оръжие.

По думите на говорителя на полицията в Сан Бернардино до сутринта детективите не са разполагали със заподозрян извършител, нито са установили мотивите за стрелбата.

Сцената се е разиграла сред хора, събрали се да играят на общата площ на жилищен комплекс с около 100 апартамента.

Сан Бернардино се намира на стотина километра източно от Лос Анжелос. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

До Пешо

преди 5 години

Момче, за разлика от теб, аз съм бил в тези краища. Мирни и спокойни градчета. Черните са рядкост там! Виж, мехиканоси има много. Отрудени, бедни хорица. Хайде на бас, че когато хванат извършителя (казвам когато, а не ако!) ще се окаже гринго - червен врат, изперкал. Може и да е сектант. Много оръжие се продава там! Влизах в един магазин по пътя от LA за Сан Бернардино, мисля, в Ранчо Кукамонга. С желязото там може да въоръжиш цяла рота. При толкова оръжие няма как да няма толкова стрелба!

8

Една добра идея

преди 5 години

Пределно ясно е,че американците обичат да се стрелят,особено че.рните и латиносите.За да не ни занимават ежедневно с техните глупости,няма да е лошо сайтовете да определят един ден в седмицата/месеца за кратък обзор на стрелбите в периода,със съответната статистика-брой убити,ранени,расов и социален профил и прочее.Ама всеки ден-става досадно.

7

Пешо

преди 5 години

Това черните се трепат така. Нещо някой се заял и вместо да се разберат кат мъже те се стрелят --- диваци.

fallback