fallback

Едно от първите неща, с които последният избран американски президент стана известен бе неговото агресивно ръкостискане.

Последното такова бе с президента на Португалия - Марселу Рибелу ди Соза, и отново влезе в графата на странните ръкостискания на Тръмп, само че този път той бе в неудобната позиция.

От видеото се вижда, че избраният през 2016 г. Ди Соза хваща и дърпа здраво Тръмп, който може би е останал шокиран, имайки предвид че неофициално се смята за цар на ръкостисканията.

Може би сега за първи път разбира от първа ръка как се чувстват хората, с които той се поздравява по този начин.

Самото видео така и не стигна до официалните съобщения от Белия дом, които обикновено се пускат при посещения на други държавни лидери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 5 години

До симитли"сакаме у школо да си изучаваме нашта македонска история и култура"Е па изучавайте си, само че откъде да вземете история и култура като си нямате?А иначе - "сакайте", кой ви пречи? Да "сакаш" не вреди. Вреди да крадеш чужди!

8

Анонимен

преди 5 години

И аз съм от Благоевград, македонци сме заради района в който живеем, в София са шопи, но всички сме Българи. В Благоеград няма хора, които се мислят за наследници на Александър Македонски и никой не иска не зависимост, освен подлогатаа от коментар 13. Ако тоя *** каже това пред мен, ще страда много.

7

Анонимен

преди 5 години

Тоя Марселу Рибелу ди Соза сега ще види кон боб яде ли, като го накара Тръмп да плати оградата с Мексико.

fallback