Снимка: БТА
fallback

Няколко души са убити при стрелба в редакцията на в. "Капитал газет" в град Анаполис, щата Мериленд, съобщи Франс прес, като се позовава на американски медии.

Според телевизия NBC убитите са 6 души, а над 20 са ранени. Полицията разглежда нападението като "локален инцидент", а не като терористичен акт.

Полицията съобщи в Туитър, че разследва обстоятелствата около инцидента и ще даде допълнителна информация след като получи потвърждение.

Заместник-говорителката на Белия дом Линдзи Уолтърс съобщи, че президентът Доналд Тръмп е информиран за стрелбата.

Полицията е евакуирала сградата и издирва нападателя, съобщи Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 5 години

Либерасты не пройдут. Россия-НАВСЕГДА!!!

21

А бе

преди 5 години

Що ни занимават с такива дребни(като за САЩ) инциденти!?Ами не му понесла на човека американската мечта и изпушил,какво толкова.Няма да се спихне от това Америка.Ето,от Юг прииждат тълпи образовани и културни хора,които ще въздигнат САЩ!

20

Анонимен

преди 5 години

"В края на 18 век Йохан Якоб Швепе (на немски език Johann Jacob Schweppe), немски часовникар и изобретател, намира начин да произвежда газирана минерална вода, изобретявайки процеса карбонизация, при който се насища вода с въглероден двуокис. Той основава фирмата Швепс в Женева през 1783 година, но по-късно се премества в Лондон и развива бизнеса си там."

fallback