Снимка: Go Fund Me
fallback

Има задържан за убийството на 29-годишния българин Филип Кирилов в САЩ. От шерифската служба на американския окръг Окалуса, Флирода съобщиха, че заподозряният е арестуван и в момента предстоят разпити.

Властите разпространиха снимка на потенциалния извършител на ужасяващото убийство на Филип Кирилов, който бе застрелян в неделя сутрин.

Българинът е работил като шофьор във фирмата Uber във Флорида. Трупът на младежа бе открит на паркинга на бул. "Санта Роза" между Дестин и Форт Уолтън Бийч.

Мотивите за престъплението все още не са известни, а шерифската служба обясни, че ще даде подробности по случая веднага, когато такива са налични.

"Шерифските служби на Окалуса разследват убийството на шофьор на Uber в неделя сутрин. Мъжът е задържан", пишат от властите във Флорида.

Съпругата на Филип призова за помощ в своя Facebook профил и стартира кампания за набиране на средства.

Само за няколко часа бяха събрани над 12 000 долара, които ще бъдат достатъчни, за да може тялото на съпруга й да бъде превозено до България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

иванко

преди 5 години

В Англия всеки ден има заколени хора както и наръгани.... в Англия е ,,модерен'' ножа. Тъжно е. На Недялко брат му от Ямбол,Лазар се казваше момчето, когото лично познавах, умно интелигентно момче от Ямбол, отиде за да живее щастливо неговото прекрасно семейство...но отрязоха му главата.Злодея е на свобода.На Мой приятел, дъщеричките му заминаха на бригада в щатите.Само едната се върна в България,другота му дъщерчка я сгази една наркоманка която е била дрогирана в момента.осъдиха я условно.

17

Анонимен

преди 5 години

До РаботещЗа съжаление вероятността тук да убият обикновен гражданин е даже по-висока, не защото има достъп до оръжие, а защото е безнаказано. Всеки на който му кефне няма да те застреля, но може да те претрепе, само защото си го погледнал накриво. И после никой няма да му търси сметка, освен ако нямаш взимане-даване с властимащите. Особено пък ако е римлянин.

16

Джо

преди 5 години

България се американизира, но и Щатите се българизираха. Резултатът е 1:1

fallback