Снимка: БТА
fallback

При стрелба в централата на YouTube в град Сан Бруно, Калифорния, са ранени трима души, а един нападателят - жена се е самоубила, съобщиха официални източници, цитирани от Ройтерс.

Полицията в града, намиращ се южно от Сан Франциско, предупреди в "Туитър" хората да не се доближават до адреса, където е базирана услугата за споделяне на видеа, собственост на "Гугъл".

По предварителни данни,инцидентът няма отношение към тероризма, а става въпрос за битов конфликт, пише БТА.

Телевизия Ен Би Си съобщава, че жена на около 30-годишна възраст е открила стрелба на открита тераса на кафене, разположено на територията на комплекса.
В централата на "YouTube " работят над 1700 души. Сан Бруно се намира на около 20 км южно от Сан Франциско.

По-рано шефът на полицията в Сан Бруно Ед Барбърини съобщи, че при стрелбата са били ранени четирима души, а нападателката се е самоубила. След това каза, че един човек е бил отведен в болница с изкълчен глезен или друга подобна травма, но не е прострелян.

Двама служители на правоохранителните органи, пожелали анонимност потвърдиха пред АП, че ст ава дума за битов скандал.След като е открила огън с пистолет във вътрешен двор на комплекса, жената се е самоубила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

Ютуб не прощава.

8

Анонимен

преди 6 години

Логичен край! Оста Русия, Турция, Иран, Китай, КНДР предвещава край на хегемонията на злото!Феноменална ос - най-разнебитените държави на света...

7

Глас от Истанбул

преди 6 години

Приятелят ѝ е виновен!!! Момичето веднага да се оневини, никога и никъде да не се споменава и за най-малка нейна вина!!!!!

fallback