Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Губернаторът на Флорида Рик Скот призова директора на ФБР да подаде оставка. Причината за това е, че бюрото не е откликнало на сигнали за опасното поведение на Никълъс Круз, предаде Bulgaria ON AIR.
Oще по темата
По-рано тази седмица 19-годишният стрелец отне живота на 17 души в училище във Флорида.

На 5 януари във ФБР пристига сигнал от близък на Никълъс Круз с предупреждение, че момчето притежава оръжия, поведението му било безотговорно, а той открито е имал желание да убива хора. 

ФБР не спазва поставения протокол и не предава информацията на местната полиция. Губернаторът на Флорида Рик Скот призова директорът на ФБР да подаде оставка.

В Маями погребаха 14-годишната Алиса Алхадеф – една от най-младите жертви на кръвопролитието. 

Американският президент Доналд Тръмп вече пристигна във Флорида заедно със съпругата си Мелания. Едно от първите места, които посети беше болницата, в която са пострадалите при нападението. Той посети и местния участък, където се срещна с членовете на спешните екипи, отзовали се на мястото на нападението.

Стрелбата във Флорида е една от най-смъртоносните в Съединените щати, след като нападение през 2012 год. отне живота на 20 първокласници и шест учители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

нсого е яко. от тез гимназии най ного ше излезнат кадри за армията на сащ. значи требва да борават с оръжие от малки. тиимбилдинг и тренинг кемп - бравос.Ако има стрелба у принстън, тогава си е за тревога.....

12

Sony

преди 6 години

Не само трябва да си подаде оставката,но трябва да му бъде повдигнато и обвинение.Можели са да спасят горките хора,ако са си напънали задниците и са се заели сериозно с този сигнал,но не...

11

Верно

преди 6 години

До НаблюдателТочно за това става дума-службите най-вече пазят властта и интересите на елита,какво става с раята слабо ги интересува.И това е не само в Америка.Малък пример от нашата действителност-непрекъснато се твърди,че полицаите са малко и не могат да спрат ро.мски.ия терор(примерно).Обаче,когато властта е застрашена или хората сами тръгнат да се защитят,изведнъж отнякъде изскачат хиляди тежковъоръжени жандармеристи!Та и там същото...

fallback