Снимка: архив Reuters
fallback

Ново нападение бе извършено в САЩ снощи.

Двама мъже бяха убити, а една жена - ранена при стрелба в супермаркет от веригата Уолмарт (Walmart) в предградие на Денвър, в щата Колорадо. Това съобщи БТА, цитирайки Асошиейтед прес и местната полиция.

Oще по темата

Органите на реда посъветва хората да избягват района. Много хора в супермаркета са се скрили преди да бъдат евакуирани от полицията.

Повече подробности не се дават.

По-рано полицията съобщи, цитирана от Ройтерс, за голям брой простреляни в магазина в Торнтън, на около 16 километра североизточно от Денвър, в Средния запад на САЩ.

Над 33 000 смъртни случая, свързани с употреба на огнестрелно оръжие, се регистрират в Съединените щати всяка година, съобщи Франс прес, позовавайки се на ново изследване.

Миналия месец Лас Вегас стана сцена на най-масовото убийство в съвременната история на страната. Тогава мъж застреля 58 човека преди да се самоубие при идването на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

защо???

преди 6 години

Тази сутрин написах че всичко тука се копира от други интернет сайтове както тази Новина от БТА и веднага бях изтрит като коментар

26

сащ суперсила ,хаха

преди 6 години

В Краваристан това е нещо нормално. Все пак сащ.е главен център за психично болни хора. Слава на Бога че сме се родили далече от тази прокълната сатанинска държава.

25

anonimen

преди 6 години

Не се учудвам вижте американските филми които телевизиите у нас показват 90% са убийства и стрелби естествен,че това влияе на тези които ги гледат и за тях това е нормално да е така.За мен са малко добрите американски филми повечето са за войни междузвездни м/у държави,групировки,раси просто отврат.

fallback