Снимка: БТА
fallback

Дори първата дама на САЩ Мелания Тръмп не успяла да попречи срещата между президентите на САЩ и Русия в Хамбург да продължи далеч по-дълго от предвиденото, предаде Ройтерс.

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън разказа, че на няколко пъти се опитал да напомни на президента Доналд Тръмп за напредващото време докато вървяла срещата с руския президент Владимир Путин.

Oще по темата

"Една от причините да продължи толкова дълго е, че след като се срещнаха и доста бързо се опознаха, имаше толкова много неща, които да се обсъдят. Имаше такова ниво на ангажираност и обмен на мнения, че никой от двамата не искаше да спира", каза Тилърсън на журналисти.

Срещата между Тръмп и Путин в рамките на срещата на върха на Г-20 продължи 2 часа и 15 минути, далеч повече от планираните 35 минути.

"Трябваше на няколко пъти да напомням на президента (за изминалото време). Хора надникваха в стаята. По едно време даже изпратиха първата дама в опит да ни изкарат оттам. Обаче не се получи. След като тя дойде да ни види, продължихме още един час. Така че тя очевидно не успя", добави Тилърсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 6 години

путин е обещал на тръмпи,руската мафия да елиминира всички които искат импийчмънт .на руснаците ще помагат чеченската и китайската мафия.да живее дружбата между народите

34

Анонимен

преди 6 години

всички "авери" на тръмп искат да се провали с русия, като че ли няма да е добре за всички ако двете суперсили се разбират... късогледи хора..

33

СатаНАТО™

преди 6 години

До БългаринПутин не е лисица, а завеян смрадлив пор.В Сирия загази и с двата крака.А колкото до ръкостискането - бай Дончо като стар капиталистически вълк е свикнал само да взима, така че ръката му е обърната с дламнта нагоре в този смисъл.Демек - давай, слагай!И петербургския пор послушно се предава в собственост на САЩ.

fallback