Снимка: архив Reuters
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува предшественика си Барак Обама за това, че не е действал достатъчно агресивно срещу предполагаемата руска намеса на изборите през 2016 г. Това пише The Hill, цитиран от "Фокус".

"След като на администрацията на Обама ѝ е било казано много преди изборите от 2016 г., че руснаците се месят, тогава защо не е предприела действия? Фокусирайте се върху тях, не върху мен", написа Доналд Тръмп на профила си в социалната мрежа "Туитър".

"Да не би да не са искали да навредят на Хилари Клинтън?", добави Тръмп, посочвайки съперника си от Демократическата партия на изборите.

По-рано в медиите се появиха данни, че администрацията на Обама е действала твърде бавно спрямо възможната руска намеса на президентските избори в САЩ от 2016 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Клинтън наистина е загубила поне 20 милиона гласа заради скандала с мейлите, но това НЕ Е НАБЕЖДАВАНЕ. Мейлите бяха публикувани от хакера и изтичането беше разследвано. То доказа, че бабата е ИТ неграмотна и е ползвала несигурен мейл сървър за служебни цели. Ако президента на САЩ е ИТ неграмотен, понер да си слуша специалистите. Обаче тая се е замозабравила, като всички баби на власт, и си мисли, че разбира повече от всички във всичко. Случката доказва, че бабата не става за президент на САЩ.

10

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа с тая руска намеса е пълен ***. Първо казват, че имало. После, обаче, допълват, че било симптоматично, тоест, нямало намеса, а само симптоми на намеса. После се оказва, че тея, дето най - много вият срещу тая намеса са знаели, обаче не са действали. После казват, че било сигурно, че имало намеса. После казват, че намесата била само възможна, а уж има доказателства. Тея нямат акъл една лъжа като хората да пуснат ;)

9

Анонимен

преди 6 години

Омазани са им гащите на всички американски политици. Русия им виновна. Под вола теле няма да излезе. Ялова работа, но има балъ.ци да повярват.

fallback