Снимка: БТА
fallback

Общ преглед

Най-малко двама души са убити в престрелката в склада на компанията Ю Пи Ес (United Parcel Service - UPS) в Сан Франциско, предаде Ройтерс, като се позова на местни медии.

Ю Пи Ес съобщи, че четирима ранени са приети в болници в Сан Франциско и че нападателят е служител на компанията, предаде Асошиейтед прес.

След като е прострелял и себе си, заподозреният е приет в болницата и се намира под полицейско наблюдение. Жертвите са отведени в централната обща болница "Присцила Чан и Марк Цукърбърг", съобщава "Фокус".

Говорителят на болницата Брент Андрю заяви, че не може да каже колко пациенти са били приети след престрелката. Все още се изясняват причините за действията на стрелеца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Шаран-БГ

преди 6 години

Щатска народност няма!! Там нация няма! Има сбор от народи, които живеят по правила. Има неимоверно богати - такива от робския труд на милиони.И те са създали ред, по който трябва да живеят всички. То иначе не може. Неприятното за останалите хора по Земята е, че те се опитват да наложат своя ред навсякъде и над всички. Човешкият живот за тях е нищо. Доларът е единственият им Господ. Военни бази по целия свят! Не е на добро. Избиват се помежду си - нормално е за културата им !!

13

Избягал

преди 6 години

То и в *** скоро ще започнат да се раздвижват нещата, стрелба по депутат , протести само още 500-600 години и ще видите....

12

А бе

преди 6 години

Не е кой знае какво-още една съкрушена американска мечта и невъзможност това да бъде понесено..По-интересен е другият случай-върл демократ стреля по републикански политици!Забавна новост!Впрочем,доста сериозна стрелба,но пък с неточен мерник-само един тежко ранен конгресмен.А и още нещо-Сенатът им е одобрил санкции срещу Русия заради....намеса в изборите им!Тия не са добре-сами сриват мита за всемогъществото си!Изостаналата,слаба Русия манипулира американските избори....Луда работа!

fallback