Хедър Уилсън. Снимка: БТА
fallback

Жена ще командва ВВС на САЩ. Това стана, след като Сенатът на американския Конгрес утвърди Хедър Уилсън за министър на военновъздушните сили, предаде Асошиейтед прес.

За Уилсън гласуваха 76 сенатори, а против се обявиха 22 сенатори.

Уилсън е бивша конгресменка от Републиканската партия от щата Ню Мексико. Тя е завършила Военновъздушната академия. След като напуснала Конгреса, тя е била консултант в сектора на военната индустрия и затова номинацията й бе проучена внимателно от няколко сенатори от Демократическата партия.

Номинациите на Тръмп за министри на сухопътните и военноморските сили бяха оттеглени заради изразени възражения. Преди броени дни Марк Грийн, който президентът бе избрал за министър на сухопътните сили, се оттегли от надпреварата заради нарастващи критики за негови думи срещу хомосексуалистите и мюсюлманите.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

американец

преди 6 години

Жена ама с мъжко излъчване и ако знаете къв мамул се крие под полата !!!!??

8

Анонимен

преди 6 години

Жалко. Росица Плювналиефа така очакваше някакво постче от краварските си шефове, но те само я прелъстиха и изоставиха. Подиграха се с нежните и момински атируски чувства. Негодници.

7

****

преди 6 години

Какво става със СК,краварите да не са я унищожили вече,защото не се чува нищо по въпроса,или станаха за смях,и гледат да не се шуми,и да се забравят големите закани,или са забранили на журналистите да пишат за това ?

fallback