Снимка: Reuters
fallback

Владимир Путин не планира да гледа прякото предаване на церемонията по встъпването в длъжност на Доналд Тръмп, съобщи прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.

"Все пак става дума за доста дълго събитие", каза Песков за церемонията, която ще бъде излъчена пряко по руската новинарска телевизия "Россия 24".

Германският канцлер Ангела Меркел също няма да проследи събитието днес. По същото време тя присъства на откриването на нов музей в намиращия се близо до Берлин град Потсдам.

Германското правителство ще "проучи с интерес" речта на Тръмп, каза днес говорителят на Меркел Щефен Зайберт. Той подчерта, че кабинетът очаква добро сътрудничество с новото американско правителство.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

тя

преди 7 години

меркел отново се готви за *** на америка!

13

Сп???нс

преди 7 години

Гледах го от тук от там , като пристигнаха , някое послание от попа дето ги благославя и видях като изпратиха Обамови на вертолета. Както повечето неща в САЩ -едно добре режисирано , развлекателно представление .

12

анонимен

преди 7 години

простотия до шия и нямаше едно смислено изречение да им видим тоалетите икак се тупат по гьрбовете нищо не са изпуснали беше отвратително

fallback