Снимка: БТА
fallback

Избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп поиска извинение от театралния актьор, който смъмри от сцената неговия бъдещ вицепрезидент Майк Пенс, съобщи Асошиейтед прес.

Oще по темата
Актьорът Виктор Диксън се обърна вчера директно към седящия в публиката Пенс след спускането на завесата и каза, че трупата му е разтревожена заради идването на Тръмп на власт.

"Господине, ние сме многообразната Америка, която е разтревожена и обезпокоена, че новото правителство няма да защитава нас, нашата планета, нашите деца, нашите родители, заяви актьорът. Надяваме се това представление да ви е вдъхновило да поддържате нашите американски ценности и да работите, представлявайки всички нас", обърна се актьорът към Пенс.

"Нашият прекрасен бъдещ вицепрезидент Майк Пенс бе тормозен снощи в театъра от трупата от постановката "Хамилтън", написа днес Тръмп в "Туитър".

"Театърът трябва винаги да бъде безопасно и специално място. Актьорският състав се отнесе много грубо миналата вечер към много добър човек, Майк Пенс. Извинете се!", написа новият президент на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

...

преди 7 години

Тръмп бил политически труп и времето му било изтекло.Стига глупости!Мандатът му не е влязъл в сила все още."Стотици милиони американци излизат в Ню Йорк"Цялото население на САЩ е 300-320 милиона. Какви стотици милиони в Ню Йорк?Протестите са от психично болни поддръжници на хилари. Тя беше издигната (след всевъзможни машинации срещу Бърни Сандърс) от така наречените "демократи".Сега, гореспоменатите привържаници на "демокрацията" протестират срещу демократицния избор на народа на САЩ.

37

...

преди 7 години

Някой хора не правят разлика м/ду "свобода на словото" и това човек да си купи билет за театър и да очаква, че актьорите ще си изиграят пиесата и няма да го занимават. Ако искат да комуникират с него - чудесно, но това не е начина.

36

Frank

преди 7 години

Многообразна Америка.... Ахаааа, разбрахме, че гейчетата са многообразно разтревоженииии. Пак претенции, пискане, шарени знаменца, шалчета и разбира се - меки китки. И докога бе? Многообразни-те?! Айде приберете се малко!

fallback