Снимка: БТА
fallback

Двама полицаи бяха застреляни, а трети ранен в Палм Спрингс, на 160 километра източно от Лос Анджелис. Полицията е обкръжила къща, в която се намира предполагаемият нападател, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Полицаите се отзовали на сигнал за домашен тормоз, подаден от майка срещу сина си. Мъжът отказал да отвори вратата на полицаите и ги заплашил със стрелба. После открил огън по тях, след което избягал.

Едната от жертвите е полицейски офицер Лесли Зеребни, която неотдавна се върнала от отпуск по майчинство. Тя оставя сираче 4-месечно бебе.

Другият убит е офицер Хосе Гилбърт Вега, който е на 35 години и е баща на 8 деца. Той планирал да се оттегли от служба през декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

До елиНаистина ли си толкова глупава или се правиш?

21

ели

преди 7 години

До НасилевНикакъв стремеж не е имала жената...такъв е бил договорът ѝ за работа,2 месеца платено майчинство и после се връщаш на работа. Не всички работещи жени имат такава възможност да разполагат с цели 2 месеца след раждане на дете...Повечето почасово работещи и на недържавни работи нямат тази "привилегия"...:( А отделно,където нямат нито еднократна помощ при раждане,нито парична някаква помощ.

20

asdf

преди 7 години

Налице са редица редица убийства на цивилно население от официалната власт. Политика, която техният лидер-диктатор очевидно поощрява. Правата на хората са нарушени и тъмнокожият етнос е дискриминиран. Често мирното население се бори за правата си и влиза във въоръжени сблъсъци с полицията. Имаме основания да смятаме, че властите използват химическо оръжие. Познато ли ви е? Малка интерпретация на събития, обикновено достатъчна за САЩ да влезе във всяка държава. Просто пример за CIA подход по све

fallback