Виктория Нюланд. Снимка: БТА
fallback

Съединените щати подкрепят украинския народ, който вижда бъдещето си в Европа, заяви на конференцията на ОССЕ в Киев помощник държавният секретар на САЩ по европейските и азиатските въпроси Виктория Нюланд, цитирана от Франс прес.

"Ние сме с украинския народ, който вижда бъдещето си в Европа. Сега е моментът Украйна да отвърне на стремежите на народа или да го разочарова", добави тя. Нюланд предупреди за опасността от хаос и насилие, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 10 години

Спомням си, как и нас ни "подкрепяха", за да си нацвъкат базите, икономиката ни я нулираха, населението и то натам върви, и сме толкова слаби, че турските служби и сунитските емисари си правят каквото искат... Това чака и Украйна в ЕС. Бедност, съсипана икономика, американски бази.

30

българин

преди 10 години

А,тук в България не виждате ли,че става същото като в Украйна?Или за България сте се разбрали с нашите *** да си мълчите!Глухи ли сте или слепи та не виждате,че първо при нас се почна?Имал съм по добро мнение за USA.Вие навремето ни изтъргувахте на Сталин,та оттогава бял ден не видяхме!

29

Анонимен

преди 10 години

гледаме как Американците садят демокрация из Близкия изток :) Демокрация че кой иска подкрепа от САЩ

fallback