Трейлъри

Телепорт
Драма
Jumper
Година: 2008
Производство: САЩ
Времетраене: 88 минути
Актьори: Самюел Л. Джексън, Рейчъл Билсън, Майкъл Рукър, Даян Лейн
Режисьор: Дъг Лаймън


Научно – фантастичните трилъри водят до нова сфера с ТЕЛЕПОРТ (JUMPER). Това е приключенската епопея за човек, който открива, че притежава забавната способност да се телепортира навсякъде по света, където може да си представи.

От Ню Йорк до Токио, от руините на Рим в сърцето на пустинята Сахара, навсякъде е възможно за Дейвид Райс (Хейдън Кристенсен), докато не започва да разбира, че свободата му не е пълна, че не е сам . . . а е част от растяща, глобална война, която заплашва оцеляването на редкия му и необичаен вид.

Дейвид Райс израстнал с тайнствена сила, за която мнозина са мечтали. Той е извънредно подвижен, способен да отвори дупка в пространството до всеки град и в която сграда си пожелае. С едно премигване може да „скочи” от едно място на Земята до друго и да се върне обратно – може да види 20 различни залеза за една вечер, да закусва на Египетския Сфинкс, да кара сърф в Австралия, после да отскочи до Париж за вечеря и да се наслади на десерта си в Япония. Може да минава през стени, заключени банкови сейфове и да влиза и в най- забранените спални.

Досега е използвал силите си за да избяга от миналото, да се възползва от неограничено здраве, да остане яростно независим. Той не познаваше граници, прегради или последствия. Нито истинска връзка. Досега.

Но когато Дейвид открива друг младеж като него, ревностен бунтовник на име Грифин (Джейми Бел), истината за съществуването му започва да се прояснява. Той не е просто една грешка на природата, а е част от поредица генетични аномалии, познати като „Телепорти”.

Сега Дейвид е разпознат от тайнствена организация, заклели се да убият него и всички Телепорти. Той е на път да попадне в ожесточено преследване, което буквално ще обиколи планетата и да стане главен играч в невиждана яростна битка, останала незабелязана през годините, за по-голямата част от човечествотo.

Режисьорът Дъг Лайман е с изградена репутация на неподправен и дълбоко интуитивен познавач. Негови хитови заглавия са „Самоличността на Борн” и „ Мистър и Мисис Смит”. Той вдъхва живот на фантазията Телепорт с комбинация от специални ефекти, международна интрига и с уместно заплитане на модерния супергерой във филма.

гледано: 1482   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват