Трейлъри

Разбивачът Ралф
Анимация
Wreck-It Ralph
Година: 2012
Производство: САЩ
Времетраене: 108 мин.
Режисьор: Рич Мур


Разбивачът Ралф (с гласа на Джон Райли) копнее да бъде обичан като идеалния Добър герой в неговата игра Феликс Оправяча (с гласа на Джак Макбрейър). Проблемът е, че никой не обича Лошия. Но пък всички обичат героите... така че, когато се появява нова и модерна стрелкова игра с печената Сержант Калхун (с гласа на Джейн Линч), Ралф я приема като своя пропуск към героизма и щастието. Той се промъква в играта с простичкия план да спечели медал.

Скоро обаче съсипва всичко и случайно освобождава смъртоносен враг, който заплашва света на компютърните игри. Единствената надежда на Ралф е Ванелопе фон Шуиц (с гласа на Сара Силвърман), млада размирница от състезателна игра със захаросани картинги, която е може би единствената, в състояние да научи Ралф какво означава да си Добрия. Но дали той ще осъзнае, че е достатъчно добър да бъде герой, преди за всички в аркадните игри да излезе надписа “Край на играта”?

“Разбивачът Ралф” е наситена с действие и визуално впечатляваща комедия с контрастиращи светове, невиждани до момента на голям екран.

гледано: 5397   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват