Трейлъри

Извинявай, но те обичам
Комедия/Романтичен/Драма
Scusa ma ti chiamo amore
Година: 2008
Производство: Италия
Времетраене: 104 мин.
Актьори: Микела Куатрочоке, Раул Бова, Лука Анджелети, Франческа Антонели
Режисьор: Федерико Моча


Алекс (Раул Бова) е на 37 и току-що е бил напуснат от своята дългогодишна приятелка Елена. Проблемите го преследват и в работата му като маркетинг криейтив, когато в агенцията се появява неочакван конкурент.

Ники (Микела Куатрочоке) е красива, духовита и интилегентна седемнадесетгодишна гимназистка. Докато отива на училище един ден, кола блъсва мотоциклета й. Инцидентът не е тежък, но се налага шофьорът – закъсняващият за работа Алекс – да я закара до училище. Познанство скоро се превръща в приятелство. А стъпката от приятелството до любовта е много малка. Всичко е чудесно до деня, в който се връща Елена – в пълната си красота и готова да се омъжи за Алекс.

Двадесетте години разлика в очите на всички са страшно много. Разумното решение е едно. Може ли любовта на Ники и Алекс да победи разума и предразсъдъците?

"Извинявай, но те обичам" e написан по едноименния бестселър на режисьора Федерико Моча. Лек и увлекателен, филмът остава две седмици номер едно в италианския бокс офис след премиерата си през 2008.

гледано: 5214   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват