Снимка: БГНЕС
fallback

Непредумишлено е убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге в "Делта Хил". Такова мнение изрази пред Нова тв Ботьо Ботев, криминалист, бивш началник на отдел "Убийства".

Oще по темата

"Убийството навярно е станало случайно, на базата на някакъв възникнал конфликт. Вероятно обвиненият дори не е желал настъпването на смъртта. Една от причините, да мисля така, е начинът, по който е нанесен ударът", поясни криминалистът.

По думите му не е добре, че разследващите служби и дознателите имат различни позиции от прокуратурата.

"Един такъв случай трябва да има единодействие между всички участващи в разследването", допълни той.

Съпругата е тази, която открива тялото на починалия. Вече е арестуван заподозрян 57-годишен мъж, който е работил в хлебопекарната на семейството.

"Неприятно впечатление прави различните позиции от страна на разследващите и това, което казва прокуратурата", коментира още Ботев. Според него трябва да има единодействие за решаването на такъв случай.

Той определи случая като обикновен, криминален, но работата по него е огромна от гледна точка за събиране на доказателства.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

аха

преди 1 година

Значи непредумишлено,така ли!?С тоя шиш във врата!?На тоя пролетарий на умствения труд защо ИЗОБЩО му давате трибуна!?

72

преди 1 година

Преди Айредин Мустафов да бъде екзекутиранн от милиционерите е жестоко пребит от милиционерите.В сайта на Дарик е описан случай-намерете статията "Смърт след рамбовско изпълнение на спец полицаи".Айредин Мустафов не е забравен.

71

преди 1 година

МВР не полага никакви усилия да задържи милиционер-убиец, осъден за убийството на Айредин Мустафов-спортист. Бандитът-убиец-милиционер се укри, очевидно със съдействието на милицията.Другите милиционери, които стрелят по Айредин Мустафов дори не са осъдени. В съ да един от отърваните казва "ВСИЧКИ СТРЕЛЯХМЕ".Айредин Мустафов е убит, защото изпреварва кола с милиционери-и то необозначена, в незабранен за изпреварване участък. Разстрелян е като куче, вадят пистолетите и го правят на решето.

fallback