Снимка: БГНЕС

Вторият по големина акционер в Левски - Тити Папазов е заразен с коронавирус. Той избра да съобщи, че е с вируса в социалните мрежи. Папазов е присъствал на мача Царско село - Черно море, след който се разбра, че има заразен футболист от софийския отбор. След направените тестове още трима футболисти дадоха положителни проби, а заразените във варненския отбор са 16.

 
Ето какво сподели Папазов:
 
"Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19. За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болеста.
 
Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.
 
Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи.
 
Бог да пази България. САМО ЛЕВСКИ!"

Коментари Напиши коментар

71

Ривъ

преди 1 месец

Кой ще плачка сега поТВ

70

Анонимен

преди 1 месец

И мен ме боли ,,зъбът'',ама като не перем парите на сульо и пульо,на никой не му пука за мен.Та по ,,Закона Архимеда'' ме боли фара за някакви си нещастни нагаждачи като този и онзи с крадените от държавните фондове пари.Кои са тези,и какво са направили и сътворили в държавата че да ми пука за такива?

69

ист

преди 1 месец

Тити получи 35 % коронавирус.