Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед
320 кг е кокаинът, открит в апартамент в столичния квартал "Студентски град", съобщи БНР.

Първоначалната информация беше за 250 кг. Късно снощи екипи на СДВР и ГДБОП са влезли в жилището.

Oще по темата


По непотвърдена информация жилището е на мъжа, който беше задържан преди дни в "Студентски град" с близо 40 кг кокаин в колата си на стойност 10 млн. лева. Дрогата е била с изключително висока чистота, разкриха от полицията.

Очаква се днес съдът да реши дали да го остави за постоянно в ареста.

Намерените пакети са над 300, като при полевите тестове веществото в тях е реагирало на кокаин. Продължава работата на място.

Източници, близки до разследването, обясниха, че вероятно става въпрос за депо за наркотици, като не е изключено дрогата да е била предназначена за износ.

Вчера директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев обяви на брифинг, че продължава работата по установяването на други участници в схемата за разпространението му.

Продължава разследването по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Анонимен

преди 3 години

do 90 Приказваш глупости....в студенстки град има 80 000 души, от тях са има няма 1000 наркомана. Тази кока ще им стигне за 1 година.

80

Браво

преди 3 години

на българската полиция! Прави впечатление, че си вършат добре и съвестно работата. Сработен е отличен екип и изпълнение. Чудеса вършат. Поздравления и продължавайте все така.

79

кока

преди 3 години

Той стига точно за 1 седмица в студентски град. Печалбата е малко над 2 млн. Виж в общежитията ще си изгубиш ума какво има.

fallback