fallback

Фенове на футболния "Левски" ще се срещнат с премиера Бойко Борисов в петък, след като основният спонсор на клуба Васил Божков обяви, че ще прекрати издръжката на клуба, ако държавата реализира намеренията си да отнеме лиценза на частните лотарии.

"Сините" привърженици вече 2 пъти се срещаха с Божков, като втората среща бе само преди ден.

Oще по темата
"Има предложения за наше становище пред министър-председателя, но за нас на първо място е важно да чуем другата гледна точка - тази на държава. В лицето на премиера, а не на коалиционния му партньор", заяви председателят на Националния клуб на привържениците на "сините" Степан Хиндлиян в "България сутрин".

Той коментира, че най-важно е да се разбере какво следва оттук нататък за клуба при положение, че предложените текстове бъдат приети.

"В синята общност има нагласи за протестни действия. Друг е въпросът под каква форма те ще се реализират. Има нагласи, има план, но левскарите сме адски много - има различни мнения, така че формите на протест могат да бъдат много", заяви Хиндлиян пред Bulgaria ON AIR.

Той бе категоричен, че Националнитят клуб на привържениците защитава единствено интересите на "Левски". "Няма да се уморя да повтарям, че начинът, по който е заложено да се управлява футболът в България, е порочен - т. нар. модел на бащицата", коментира Хиндлиян.

По думите му този модел води до това, че футболният отбор изпада в колапс, ако нещо се случи с този единствен човек, който издържа клуба.

Хиндлиян посочи още, че именно това ще е един от основните въпроси, които "сините" ще поставят на срещата си с премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79 Има видовден , който копае гроб другимо сам пада в него ,да им е честит фалита на фк Доносник Подуене

87

4epa

преди 4 години

KOLKO LESNO SE MANIPOLIRAT LUMPENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

86

Анонимен

преди 4 години

ХИЛЯДИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛЕВСКИ ДА ПЛАЩАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС, ЗА ДА ИЗДЪРЖАТ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР, А ЧЕРЕПА ДА ДОКАЖЕ ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ, А НЕ ДА СЕ КРИЕ ЗАД ЛЕВСКИ, И ДА НЕ СЕ ОПИТВА ДА РЕКЕТИРА, ЧРЕЗ ПРОТЕСТИ НА ЛУМПЕНИЗИРАНИ УЛТРАСИ- НИКОГО НЯМА ДА ТРОГНЕ.

fallback