Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Посетител на манастира "Седемте престола" се засича с групата, която по-късно катастрофира фатално на 2 км от Своге. На връщане от манастира Христо Николов минава и през мястото на жестоката катастрофа.
Oще по темата
"Видях хората от рейса да си палят свещи за здраве. Това е било час и половина преди инцидента. Пътят до "Седемте престола" е доста тесен, с обратен вираж и те изхвърля. На пътя София - Своге имаше доста силен дъжд, голяма буря, асфалтът беше доста мокър", разказа Христо за Новините на Bulgaria ON AIR.

Наближавайки Своге той вижда ударени коли на пътя и голям брой спрели автомобили. Христо вижда изкривената мантинела, което го навежда на мисълта за излизане на превозно средство от пътя.

"Видях рейса и изкрещях, че това е рейсът, който видях на манастира. Хората още лежаха долу. Едните мърдаха, другите - не. Това беше ужасяваща гледка", сподели още Христо Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Водач на автобус

преди 5 години

При атобуси и камьони никой не следи за изправноста на ретардер и ABS.Докато товае така ще продължават да излизат от пътя и да умират хора.

27

Анонимен

преди 5 години

Щом има и други коли ударени е ясно, че някоя (най-вероятно) *** изведнъж се е паникьосала (както обикновено правят "ВЕЛИКИТЕ" жени шофьорки) и е натиснала рязко спирачка в завоя или преди него, което е било неочаквано за опитния шофьор на автобуса, който също е натиснал рязка спирачка и просто е продължил направо (според един от основните физични закони)...

26

Аз

преди 5 години

Пътя е в идеално състояние . Ограниченията са заради завоите . Причината за катастрофаата е от човешка немарливост на друг учсник в ПТП . Защо никой нищо не пише за другите коли . А основните ползватели на този път са коли с регистрация СО......(софийски *** )

fallback