Снимка БГНЕС
fallback

Григор Димитров загуби от Иржи Лехечка с 0:2 (6:7, 4:6) във втория си мач от Мастърс турнира в Монте Карло. Така Гришо не можа да защити 360 точки от достигнатия полуфинал миналата година и ще изпадне от топ 30 в света.
Срещата продължи един час и 40 минути.

Първият сет бе много динамичен, а Гришо на два пъти успя да пробие чеха. Лехечка обаче и в двата случая веднага върна пробивите и така се стигна до тайбрек, който да реши победителя. В него Лехечка взе преднина още в началото и успя да я задържи, печелейки първия сет със 7:6(4) след почти час игра.

Вторият сет вървеше гейм за гейм, докато Лехечка не осъществи пробив на 0 за 5:4, а след това на свой сервис затвори мача. Григор допусна пет двойни грешки от сервис срещу нито една от противника си. Освен това хасковлията записа много голям брой непредизвикани грешки.

Сред зрителите в Монте Карло бе и Мария, майката на Григор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

123

преди 1 година

Абе тоя какъв беше чукнитопковец така ли???

14

Анонимен

преди 1 година

До една година го виждам извън топ 50.И това е оптимистичният сценарии щото идват и контузии от старост та може и от стотицата да отлети. Свърши се с тоя клоун..

13

Ха-ха

преди 1 година

Бай-бай Гришо! Не схвана ли най-после, че тоята "класа" не е това което беше. Пътят нагоре е много стръмен вече, и да пълзиш не помага. Но спускането надолу е лесно. Лек ти път!

fallback