Снимка: БГНЕС
fallback

Сърбинът беше изгонен от Австралия заради строгите правила срещу вируса

Няма нищо нередно в тестовете на Новак Джокович за коронавирус, обяви прокуратурата в Сърбия след извършена проверка.

Дали тенис звездата наистина е бил заразен с вируса и има ли разминавания в тестовете му се превърна в международна тема, след като не бе допуснат до турнира от Големия шлем в Австралия. А в последствие и напусна страната заради строгите правила срещу COVID-19.

Журналистически разследвания се усъмниха, че положителния му тест през декември е фалшив заради номерата на самия документ.

Германският „Шпигел" и проверка на британската обществена медия BBC поставиха под съмнение двата теста на Джокович в белградска клиника. Серийните им номера бяха много различни от тези на други тестове, направени на същото място по това време, припомня Нова тв.

Но прокуратурата заяви, че няма нередности. Това беше обявено часове преди Джокович да се срещне с президента на Сърбия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Grom

преди 2 години

Хахаха И тяхната прокypвaтура е податлива на спонсорства. *** то не е като да не е нещо нечувано. Но пък може да използва популярността си да оглави някакво международно анти-ковид-ваксини движение.

37

хомо-джоковус

преди 2 години

Ясно е колко са редовни, сега цяла Сърбия - стотици и хиляди джоковоподобни - поради сходния си манталитет, ще чистят наа*аните му гaщи и ще лъжат как целият свят е против неопетнената душа на милото момченце... Защо ли ми напомня на една държава, извършваща геноцид, с концентрационни лагери и тотален расизъм, в която се провеждат в момента олимпийски игри, в чието правителство по същия начин лъжат и мажат, а като им го кажат, започват да обвиняват, че всички останали били расисти и им завиждали

36

Анонимен

преди 2 години

На Джокович му беше ясно, че вече не е номер едно и направи така, че да го изгонят от Австралия, за да си спести резила.

fallback